Συνεδρίασε στην Αλίαρτο η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΣ Βοιωτίας

Κλειστή” η πρώτη συνεδρίαση – Οι “δέκα” της Π.Δ.Ε. συμφώνησαν να προσφύγουν και πάλι στο Πρωτοδικείο για να αιτηθούν “διεύρυνση αρμοδιοτήτων”!

Οπως είχε προγραμματιστεί και είχαμε αναφέρει, σχετικά, μετά από τις προσκλήσεις που είχαν αποσταλεί με πρωτοβουλία των δυο πρώτων, κατά σειρά, μελών που έχουν διοριστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Βοιωτίας, ως Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, λόγω του κενού που δημιουργήθηκε με την έκδοση διαπιστωτικής πράξης στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, όπως όριζε η απόφαση – προσωρινή διαταγή

συνεδρίασαν το απόγευμα της Παρασκευής, 4/10, τα δέκα (10) μέλη που αποτελούν την Π.Δ.Ε., στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Αλιάρτου – Θεσπιέων, στην Αλιάρτο.

Αρχικά υπήρξε ένα “θέμα” για το αν η συνεδρίαση θα έπρεπε να είναι ανοιχτή ή “κλειστή” μιας και στο χώρο βρέθηκαν και άλλα άτομα, όπως εκπρόσωποι σωματείων, ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιών, Γιώργος Αραπίτσας, δημοσιογράφοι, κ.α., δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει!

Υπήρξε διαφωνία καθώς η μια “πλευρά” ήθελε η συνεδρίαση να είναι “ανοιχτή” ενώ η άλλη “πλευρά” ήθελε η συνεδρίαση να είναι “κλειστή” και να μην είναι άλλα άτομα παρόντα!

Μετά από κάποια λεπτά συζήτησης και κάποιες τοποθετήσεις που έγιναν αποφασίστηκε η συνεδρίαση να είναι “κλειστή”, τελικά, δηλαδή να παραβρίσκονται στον χώρο μόνο τα δέκα (10) μέλη που έχουν οριστεί στην Π.Δ.Ε.

Η απόφαση αυτή, βέβαια, προκάλεσε κάποιες απορίες στα άλλα άτομα τα οποία βρέθηκαν στον χώρο μιας και επρόκειτο για την πρώτη συνεδρίαση της διορισμένης Π.Δ.Ε. στην Ενωση Ποδοσφαιρικών των Σωματείων της Βοιωτίας και στον χώρο βρέθηκαν εκπρόσωποι σωματείων! Προκειμένου, όμως, να μην διαταραχθεί το κλίμα, να προχωρήσει η Π.Δ.Ε. στην πρώτη της συνεδρίαση και κατ’ επέκταση στο πολύ δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και επειδή μέλημα όλων είναι το καλό του βοιωτικού, ερασιτεχνικού, ποδοσφαίρου, τα άτομα αυτά πέρασαν εκτός της αίθουσας και έτσι οι δέκα προχώρησαν στην πραγματοποίηση της συνεδρίασης η οποία έγινε σε αρκετά καλό κλίμα, χωρίς εντάσεις και χωρίς διακοπές!

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωσή της κοινή δήλωση στα Μ.Μ.Ε. έκαναν τα δυο πρώτα, κατά σειρά, μέλη της Π.Δ.Ε., ο Τάσος Καμούτσης και ο Γιώργος Μασοκώστας. Στις δηλώσεις τους τόνισαν οτι στην συνεδρίαση αποφασίστηκε να προσφύγουν εκ νέου στο Πρωτοδικείο για να πετύχουν μια “μεταρρύθμιση”, μια “αναθεώρηση της απόφασης”, έχοντας σαν… “όπλο” και μια απόφαση της Ε.Π.Ο. που τους οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση. Αποφασίστηκε, από κοινού, ο Τάσος Καμούτσης, με τον Γιώργο Μασοκώστα (σαν μια “συν-ηγεσία”, σαν μια “συν-προεδρία” ή όπως και αν λέγεται, σαν πρόεδρος ή σαν νόμιμος εκπρόσωπος της Π.Δ.Ε.), να παραστούν εκ νέου στην Πρωτοδίκη, προκειμένου να τους δώσει μια “πληρέστερη γκάμα αρμοδιοτήτων” έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα μιας και υπάρχουν πάρα πολλά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν μέσα σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα (όπως π.χ. τα δελτία ποδοσφαιριστών) και “συν τοις άλλοις” στις 25/10 λήγει η προθεσμία για τις μετεγγραφές παιχτών!

Κατά την διάρκεια της τοποθέτησής τους τέθηκαν και κάποια ερωτήματα σχετικά με την διαιτησία, τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, τις διαπιστεύσεις, κ.α., για τα οποία τα δυο μέλη είπαν:

*Υπενθυμίζεται οτι στην Π.Δ.Ε. έχουν διοριστεί οι: Τάσος Καμούτσης, Γιώργος Μασοκώστας, Ηλίας Καντάς, Νίκος Ζάκκας, Κώστας Γκούμας, Δημήτρης Βάθης, Σωτήρης Δρένιος, Γιώργος Βρακάς, Κώστας Ράπτης και Θεοδοσία Κοντογεωργίου.

Πηγή:starsports.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο